Két hét, két A8-as. Persze törve, nem keverve: Mindkét Audi kanyarban csúszott le az útról. Ejnye, de szar is az a Quattro hajtás.. haszontalan, semmiresejó mi? Vagy csak kellő balf*szság?

Első díjas az a tulaj, akinek egy jobbos kanyarban autója balra lesodródott, egyenesen neki egy vízelvezető árok masszív beton kishídjának. Az még oké, hogy a bal 1 kiszakadt, de nyilván a mozgási energia nem fog egy laza kis felni elipszissé válásával elvezetődni.. a kocsiszekrény megroggyant, csúnya látvány egy ilyen nagy bálna romokban.

 

Fotó: Kőrizs József (Kisvárda Online) Beavatkozó egység: Záhonyi tűzoltóság

Második helyezett az ezüst bálna sofőrje, aki nemes egyszerűséggel tetőre rakta a kotróst, nagy baja nem lett egyiküknek sem, de azért lesz mit javítgatni a tetőn - is. De ha lusta, flexelhet, úgyis mindjárt itt a nyár!!

Fotó: Kőrizs József (Kisvárda Online) Beavatkozó egység: Kisvárdai tűzoltóság

Forrás: Lánglovagok.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kres.blog.hu/api/trackback/id/tr901015430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása