Közlekedj okosan! - mondja a Burzsoá nyugdíjasok nevű formáció. Vonatkozik ez keleti barátainkra is, persze akad мало проблема (egy kis probléma)..

Egy szép napot alaposan elronthatja egy ágyú, amelyről lemaradt a vörös kendő. Eszembe jut a Taxi 2 c. film, amikor a japóknak 3 ilyen vég is jutott, de az megmaradt a szélvédőn kívül..


Nem egészséges satuféket eszközölni, különösen ha a BTR kezelője feltehetőleg a vodkás üveg szintjét ellenőrzi, és nem látja nem hallja hogy Sztoj! Nye problem, van még bőven UAZ a következő szendvicsbe...

Azért érdemes szemügyre venni azt a megnyerően barnás részt az UAZ kereke felsö negyedénél. Nem vitás, ez egy szakszerü rozsdafészek. Minden bizonnyal ez is közre játszhatott ahhoz, hogy a BTR-nek ne kelljen konzervnyitót használni.



Krazt vezetni nagy körültekintést és rutint igényel.
Az alábbi képek hűen ábrázolják, hogy milyen eredménye lehet annak, ha megfeledkezünk a holttér veszélyeiről. A Hyundaios biztos csak ágyin minut-ra állt meg..

Ha egy daru elszabadul, tekintélyes súlya és ebből adódó lendülete még kis sebességnél is okozhat meglepetéseket, még a sokat látott és tapasztalt orosz barátoknak is. Ismét egy kedves UAZ került szorult helyzetbe, osztozott vele egy Toyota valamint egy ismeretlen ezüst, aminek csak a hátulját látni a képen.

 

 

2 komment

Címkék: uaz ruszijja

A bejegyzés trackback címe:

https://kres.blog.hu/api/trackback/id/tr69911540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

marlechka 2009.10.04. 03:03:12

örülök, hogy nem derült ki, hányan haltak bele, ezekbe a proisesztvijékbe. érdekes volt végignézni, viszont oroszul nem tőled fognak tanulni az arra vágyók, az is kiderült:-)
üdv!

.: mimino :. · http://chinacar.blog.hu 2009.10.11. 18:22:51

@marlechka: már biztos nem, pedig 5 éves koromig csak oroszul tudtam. nyilván már csak google translate volt felebarátom, bár köztudott hogy nem tökéletes. ._)
süti beállítások módosítása