Az emberi esztelenség ékes bizonyítékaival van tele YouTube. Ezen az orosz videon két tisztességes sebességgel haladó autó repeszt az úton, a merci szemszögéből látható, ahogy a fehér kombi 3-as egy hülye manőver következtében telibe találja az üzemanyagszállító kamiont. Meg is haltak.





 

És a képek:


Rest in Peace.
ziza.ru

A bejegyzés trackback címe:

https://kres.blog.hu/api/trackback/id/tr731023857

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zete · http://sikeresmagyarok.blog.hu 2009.03.28. 00:15:08

Sajnos itthon is egyre többen vezetnek ilyen "donor" stílusban. Sem magukra, sem más A-ból B pontba igyekvőkre nincsenek tekintettel. Mivel itt testi épségről és életekről van szó, ezért az ilyen stílusban közlekedőkkel szemben szigorúan és következetesen kell fellépni.

.: mimino :. · http://chinacar.blog.hu 2009.03.28. 11:59:33

@Zete: jó dolog néha kicsit ökörködni, de csak akkor ha mást nem veszélyeztetsz.. tanulságos video.. (wreckedexotics-on a többség így járt, csak ott kicsit drágább dolgokkal:)
süti beállítások módosítása