A Ferraris egy Porsche-vel versenyzett, amikor elvesztette az uralmat az autó felett, és egy oszlopnak ütközött. Ketten utaztak az olasz lóban, az utas túlélte, a sofőr meghalt. Szakszerűen szétpergett, ekkora sebességnél nem is meglepő.


Ez az A8-as Audi Romániában szakadt ketté. A CrashBlogon lassan minden második törött autó A8 lesz..


Mazdával ütközött egy szerbiai úton ez az A6-os, a vezető kómába esett, Mazdás nem sérült komolyabban. Szépen legyalulta az elejét-oldalát. Kár, hogy a Mazdáról nincs több kép, érdekelne mi maradt abból.


Dubaiban nem megszokottak a rommá tört járgányok, ezt az aktuális S Mergát egy 29 éves agyaska vezette, természetesen nagy sebességgel. Az eredmény szemmel látható, és a gyerek is meghalt benne. Belőle se lesz Miss Daisy sofőrje.


Texasban egy időebb úr rombolta le ezt a Dodge Viper ACR-t, alig negyed mérföldre egy Dodge kereskedéstől. Lehet nem kellet volna otthon hagyni a szemüvegét (sem)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kres.blog.hu/api/trackback/id/tr771017248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása