Sok helyen idióták az emberek, ezáltal csúfos kimenetelű baleseteket idéznek elő. Egy kis szemezgetés, rondább esetekről.

Hollandiában legális a bódulás, de ki tudja mi vette rá ezt az Audist, hogy erősebbnek és gyorsabbnak higgye magát a villamostól. Villamosunk erősebbnek bizonyult, olyannyira, hogy sikeresen bepréselte a tagot egy oszlop és saját maga közé. Buta villamos. Az Audis mára már az örök kender mezein szálldos..

Belgium, Audi A8. Szintén egy oszlop.

Csehország, Audi TTC. Egy halom présgép-töltelék TT.

Németország, No limits: BMW E36 Coupé előzésnél korcsolyázott egyet.

Jordánia, ahol a fiatal srác próbálta bizonyítani, hogy tud 200-nál is gyorsabban menni. Menni tud, de uralni nem. 4-ük közül 1 élte túl. Az Infiniti szintén egy présgép-szökevény lett.

Irán. No comment.

Tunézia.. a tordnádó bajnokának képzelte magát a Mitsubishi-s legény, bemerészkedett az örvénybe az autóval. Előírásoknak megfelelve felkapta az L200-ast, és tetőre rakta a szellő: mind a 4-en meghaltak.

Lengyelország, Volvo-k és villanyoszlopok, nagy sebességgel.

Kolumbia, Volkswagen Bora/Jetta. 150-nél elveszítette az uralmat, 3 halott.

Brazília, ahol a Golf-os piásan ütközött a fának.

 Közlekedj okosan!

A bejegyzés trackback címe:

https://kres.blog.hu/api/trackback/id/tr421049235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása