"A Chevrolet Lacetti személyautó Nyírtass felől Ajak felé tartva, a 308-as kilométernél a vizes úttesten egy balra ívelő kanyarban jobbra letért az útról, kidöntötte a nyomvályús útra figyelmeztető táblát, fának ütközött, majd a tetején átpördülve a csatornában a kerekein ért földet. Az autót vezető férfi könnyebben sérült. A személygépkocsit a tűzoltók egy autómentő csörlőjének segítségével húzták vissza az útra."

Biztos használta az övet a Lacettis, mert egy ilyen árokbacsúszós-fejrepörgős mutatványt öv nélkül nehéz könnyebb sérüléssel megúszni. Az ilyenkor a testre ható centrifugális erő lazán kirepíti a rögzítetlen tárgyakat és testeket az autóból, elég csak a képeken megnézni, szerteszét heverészik valami autóillatosító (műszerfal ápoló?) spray, könyvek, poharak, egyéb dolgok. Összességben a tető egész stabilan megőrizte az utascella eredeti formáját, szokott ez csúnyábban is kinézni.
Vihet egy hálagyertyát a megváltónak!

Fotó: Kőrizs József (Kisvárda Online) Beavatkozó egység: Kisvárdai tűzoltóság

Forrás: Lánglovagok.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kres.blog.hu/api/trackback/id/tr721017219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása