Renault Espace és Land Rover Discovery szimulált találkozásának eredményét szemlélhetjük a 5th Gear stáb jóvoltából.

Kissé durvább eredményre számítottam, hogy majd jól szétpereg a Land Rover magas építéséből kifolyólag. A francia lett elvárton aluli, az ajtaja nyekkent rendesen, biztos csak a tűzoltók tudnák kivágni az ajtaját, ezt leszámítva egyben maradt az autó. Az utas oldali ajtó is elmoccant a helyéről, nem is csoda, kapott rendesen az angol jószágtól.
Figyeljük meg 1:36-nál az Espace légzsákja atombombaként robban ki a helyéről, hogy végezhesse feladatát. Sok töréstesztet láttam már, de ilyen sugárhajtás légzsákot még sehol.
A Discovery Drájver Dummy-jának nem sok jót hozott a helyzet, túlélő tere kritikus szintre csökkent, a kormány sincs túl barátságos pozícióban. Nem ültem volna egyikben sem.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://kres.blog.hu/api/trackback/id/tr751019611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása