Vannak igazán csúnya esetek, alábbiak inkább amolyan humorosak. Lehet röhögni is rajtuk, érintett márka ill. tipusbuziknak viszont sírni, barmozni, hülyebénafaszfejezni... (is)

Klasszikus Jeep-es állatkodás, emeljük 3 emelet magasságba a kocsiszekrényt, toljunk alá barátságos méretű traktor görgőket, és vegyük célba a legmegnyerőbb sziklás terepet... Többnyire jó kis móka, erdészeknek-környezetvédőknek bicskanyitogató látvány, de persze beüt néha egy be nem tervezett gázfröccs.. ajjjjajjaj.

Kétféle BMW-s van, aki nem ment még keresztbe, és aki már ment!! Utóbbi eléréséhez azért kell pár gyakorló órát venni - sok gumit felhasználva.. Íme egy kevésbé sikeres művelet.

A Kispolák 24 lóereje és megnyerő nyomatékával is lehet szép manővereket koreografálni, persze a biztos sikerhez kellhet némi hó is. Hó híján egy éles balkanyar?

Érdemes megfigyelni, ahogy mesterien eltalálja kaszkadőrünk a táblát, majd a kiválóan tervezett passzív biztonsági technológiával ellátott autó érezvén a vészhelyzetet, automatikusan felkínálja a legjobb menekülési lehetőséget - esetünkben ezt az automatikusan kipattanó szélvédő jelenti. Maluch RulZ!!

A bejegyzés trackback címe:

https://kres.blog.hu/api/trackback/id/tr501010930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása