Kresz-ben mindíg a villamosé az elsőbség (kivétel amikor nem). Vonatkozhat ugyan ez a vonatra is, Tavaris Knájt "Samara" Rájder turbó gombja nem érintkezett a szükséges pillanatban, az átlaghoz képest egy ajtócserével megúszta a csókot. Azért az alufelnit is érdemes szemügyre venni...


 

Jobbról előzni tilos. A szabály azért van hogy megszegjük, de nem mindig ajánlott. Főleg kamiont jobbról... sose tudhatjuk mikor hajol Szergej a Sokol rádiójáért, figyelmét elterelve az éppen előző Audi TTC-ről. Meglehetősen csúfos lett a találkozás, ha van annyi lélekjelenléte az audisnak, és ütközés előtt áthajol az anyósülésre, akkor nem garantált a végzetes fejsérülés.


 

A munkások sem tudják elképzelni, hogyan dőlt rá a majd' 5 tonnányi forró aszfalt a békésen és gyanútlanul parkoló Samarára.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kres.blog.hu/api/trackback/id/tr77912079

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: JOGIQ 2009.05.31. 12:12:23

Előzni tilosAmikor valaki ez a két szót meghallja, akkor általában nem nagyon jutnak a járművezetők eszébe, hogy mikor, milyen esetekben tilos előzni, valamint mik a kivételek ez alól. Ez gyakran amiatt van, hogy sokan már régen voltak KRESZ vizsgán,...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása